een kleine rondleiding
Blijf op de hoogte en volg Linda
03 September 2006 | Denemarken, Århus
Verstopt naast de woonkamer zit nog een kamer, namelijk die van mij. Zit echt weggestopt, toen ik aankwam was de deur zelfs geblokkeerd met oude meubels;) De wand recht voor je is ongeveer één groot raam en kijkt uit over gras en bomen. Links zit de megainbouwkast en als je daar omheen loopt sta je voor de wastafel. Mn bed staat voor het raam, tegen de rechter muur staat een tafel/bureau met een stoel en tegen de linkerwand hangen twee boekenplanken. Het grootste deel van mn kamer is dus LEEG;) Gelukkig heb ik van de meeste mensen wat foto's gekregen dus, die heb ik maar opgehangen om de boel wat op te vrolijken. En Selma: zelfs je Pino is mee en staat in de vensterbank :D
En ook voor Selma: de vloerbedekking is donkergrijs, mn plafond ongeschilderd en de muren zijn wit, behalve bij de wastafel, daar is een stukje grijs. Zo goed? ;)
Er is één raam dat openkan en daardoor kan je op mn 'balkon' klimmen: 50 cm beton met een waslijntje, maar toch, het is een balkon:)
Heb wel een paar foto's van mn kamer en het terrein, maar nog niet van de huiskamer ed (mn kaart was vol, dus moet eerst foto's wissen).
De keuken hier is echt superschoon, omdat ze de regel hebben dat je direct moet afwassen en -drogen. Ik vind het echt een superluxe keuken: ze hebben echt alles, en alles is van iedereen. Dus ook de borden en het bestek zijn gemeenschappelijk. Iedereen heeft een eigen kastje en er staan een stuk of zes koelkasten die je dus maar met één of twee anderen hoeft te delen.
Achter het hele complex is een soort bos/park achtig iets, dat ontzettend veel weg heeft van het stadspark;)
Ik ga uitrusten van de rondleiding in mn bedje met een extra matras en ontzettend veel extra dekbedden die ik niet snap: ze zijn maar 1x1.40 meter, dus wat moet je daar nou mee?
Morgen introdag voor buitenlandse studenten, dus ben benieuwd:)
03 September 2006 - 21:24
Papa:
Ziet er best leuk uit!
tot mijn geruststelling zie ik je appels liggen, dus dat zit wel weer goed.... -
04 September 2006 - 14:43
Sander:
zo leuke rondleiding, goede gids ook trouwens -
04 September 2006 - 15:49
Ina:
Best een grote kamer, zo te zien en ook nog een mooi uitzicht, wat wil je nog meer;-) Zo te horen ben je ook al aardig ingeburgerd. Veel succes morgen bij de introdag.
Qnuz Ina -
04 September 2006 - 17:49
Greetje:
Ziet er toch prima uit die kamer van je? En MET balcon, zo!!!
De groeten van John uit Londen, die jou in Helsingør ontmoet heeft en die nu Deens III doet bij Henrik..
En de hartelijke groeten en veel studie-startplezier,
Greetje -
04 September 2006 - 18:51
Esther En Kees:
he hoi leuk stekky ik ben bebieuwd naar je eerste collegedag liefs ons -
05 September 2006 - 12:58
Opa En Oma:
Lieve Linda, een leuke rondleiding en mooie foto,s, we zijn nieuwsgierig naar het vervolg. Doe je best, dan komt het goed met de rest! -
07 September 2006 - 06:00
Rielle:
Hey!
Je had toch vandaag je eerste college dag? Mocht je dit van te voren nog lezen: veel plezier en succes dan! Anders: hoe was het? Vast allemaal niet veel anders dan hier in Groningen... Er zal vast snel weer een verhaal volgen, tenzij je het enorm druk hebt... Ben benieuwd!!
Groetjes!! -
07 September 2006 - 15:36
Jiska:
Hey meis, het ziet er goed uit! Je kan wel wat kleur gebruiken, maar verder ist prima. Hier megadruk met laatste bestuursdingen, maar relaxed om je verhalen tussen door even te lezen. Veel plezier!
Groeten,
Jiska -
07 September 2006 - 17:35
Marjanne:
Eindelijk weer eventjes tijd om hier te kijken :)
Ziet er goed uit! Zet er vooral maar veel foto's op ;) Uitgebreide mail is onderweg!