Weer beter :)
Blijf op de hoogte en volg Linda
31 Oktober 2006 | Denemarken, Århus
Maar had gelukkig goede verpleging en ben weer helemaal beter :) Heb ondertussen wel een Deens ziekenhuis van binnen gezien en heb kennis gemaakt met mn huisarts. Nee, ik was niet zo ziek dat ik naar het ziekenhuis moest, maar was in de buurt geweest van iemand met hersenvliesontsteking en één van de symptomen daarvan is koorts, dus moest direct ff gecheckt worden of ik niet hetzelfde had. Had ik dus gelukkig niet (anders zouden jullie et ondertussen wel gehoord hebben).
Dus heb niet echt veel spannends gedaan afgelopen week. Alleen maar bedacht hoeveel ik de Nederlandse vla, brood en beschuit mis (tja, wat eet je anders als je ziek bent;)) en heb besloten dat ik dan maar naar Nederland kom om het te halen :D Ik schijn echt een superlange kerstvakantie te hebben en heb niet zoveel tentamens, dus heb tijd zat om ff naar huis te komen. En nog meer goed nieuws: moeders komt op bezoek :D Dus et wordt tijd voor thee met Deens gebak, gheghe;)
Nah, geloof echt dat dit al mn nieuws was hier. Zal snel foto's maken van de Deense kaasschaaf en blikopener. Vooral die laatste is echt geniaal, maar daar moet je dus helaas nog ff op wachten.
Vi ses!
31 Oktober 2006 - 21:06
Laura:
Is die kaasschaaf zo'n ijzerdraadje? Die hebben ze namelijk ook in Zuid-Afrika. En naar die blikopener ben ik dan wel heel erg benieuwd! -
31 Oktober 2006 - 21:53
Rielle:
Hey!
Mooi dat je terwijl je ziek was goede verpleging had. Van studiegenootjes of huisgenootjes ofzo? En zijn de kaasschaaf en blikopener zo bijzonder daar dan? Ben erg benieuwd! Hoop dat je snel hier heen komt, moeten echt weer wat afspreken.. Zullen we dan gaan stappen? Als je niet een al te druk programma hebt, wordt voor mij namelijk ook wel weer heel erg tijd;)
Doe je je huisgenootjes de groetjes daar? ;)
Spreek je snel!
Groetjes Rielle